HJEM BUTIK ANSØGNINGER COLDFUSION PHP PORTEFØLJE PROFIL KONTAKT
Kort: TEXT|HTML|XML|RSS english svenska Danske Suomi Deutch

Web programmer. Coldfusion, PHP, ASP.net programmering verdensplan

support@cf-works.com. SMS: +7-911-715-57-84
Nuværende arbejdsbyrde status:
95%   95%
Close
 Optaget. Omgående hjælp ønsker kan overvejes.

CF-Works.com er personlig hjemmeside af kontrakt webudvikler

Den CF-Works er den hjemmeside, du bør overveje i tilfælde, hvis du er på udkig efter en kontrakt web-udvikler for nogle brugerdefinerede Coldfusion, Flex, PHP eller ASP.net baseret projekt, eller hvis du har brug for en pålidelig freelance web bygherren at arbejde med på "efter behov" løbende. Hovedformålet med denne hjemmeside er at vise mine evner og ekspertise inden for webudvikling og database programmering. Det introducerer mig som professionel meget erfarne kontrakt webudvikler (programmør), som er klar til at arbejde for dig lige nu for rimelig pris. Jeg er ekspert ColdFusion udvikler og god PHP programmør med 17+ års erfaring inden for webudvikling og siden 1998 erfaring inden for computer programmering samlede.

CF-Works: Kontrakt webudvikler. Freelance ColdFusion, Flex, PHP, ASP.net programmør: SENESTE NYHEDER
SENESTE NYHEDER

CF-Works er af høj kvalitet ColdFusion, Flex, PHP, ASP.net, database (MS SQL Server / MySQL / Oracle / MS Access), JavaScript og ActionScript udvikling med anbefalinger af alle mine klienter, moderat priser og høj ansvar. CF-Works kan kvalitet pålidelige outsource webudvikling service på verdensplan siden april 2004. Der er ingen forudbetaling skal gøres af klienter derfor CF-Works service er uden risiko. Min stolte er, selv i den tid har været, jeg havde mange besøgende, der ikke bliver mine klienter, men jeg har aldrig haft en kunde utilfreds med webprogrammering arbejde, jeg gjorde for dem, og næsten alle mine klienter vender tilbage dem.

CF-Works hjemmeside bruger avancerede ColdFusion funktioner som CFC-komponenter, Flash og XML skinnable former, WDDX serialisering, AJAX teknologi, Macromedia Flash Remoting teknologi, Verity-drevne fuldtekstsøgning, sammen med kerne ColdFusion muligheder, javascript og nogle Flash produktioner, kører Flash-baseret program der er bygget med Adobe Flex 2,0, kan bruge MS SQL Server, MySQL eller MS Access-database som backend (i øjeblikket kører på MySQL db). Live Support Center ansøgningen er bygget i PHP 5 med AJAX og er drevet af sin egen MySQL-database. Alle mine web applikationer og nogle kode eksempler er til rådighed for gennemgang i min Onlinebutik.

CF-Works Service

Hvad jeg gør, og tilbuddet er:

 • Fuld livscyklus ColdFusion og PHP-baserede systemer:
  • Custom webudvikling bruger Coldfusion / Flash (Flex) / PHP / ASP.net herunder JavaScript og ActionScript programmering, AJAX teknologi, database programmering (MS SQL Server / Oracle / Access / MySQL) fra jorden op;
  • Klar til brug webapplikationer gennemført i ColdFusion / Flash (Flex) / PHP;
  • Ekspertanalyser, fejlfinding, fastsættelse retning, optimering og forbedring af eksisterende projekter, performance analyse og optimering;
 • Vedligeholdelse og fejlfinding af eksisterende hjemmesider bygget med nogen af webprogrammering teknologier ogsa* ud af Coldfusion og PHP;
 • Enhver anden programmeringsarbejdet matchende min færdigheder herunder arbejde i et team, skriver komponenter, arbejde med andre programmører' kode, diverse former for import / eksport data og mere;
 • Søgemaskineoptimering

Hvad jeg IKKE gør er:
Jeg kan ikke komme med kreative grafiske design løsninger. Jeg er ikke en grafisk designer selv om jeg er helt sikkert flydende med webdesign gennemførelse stykke, som CSS, HTML layout, Photoshop, Fireworks og så videre. Sig hvis en kunde oprettet nogle grafik mockup i. Jpg-format, hvordan de ønsker deres websted til at se eller købes nogle design-ordningen fra en professionel webdesign studio, kan jeg gøre det arbejde derfra. For allerede eksisterende hjemmesider, kan jeg bare bevare eksisterende typografi, og følg den, hvis ikke andet er nødvendige for projektet i form af design.

Hvis du er på udkig efter erfarne, Brainbench certificeret, professionel og pålidelig freelance (kontrakt) web-udvikler, du er på rette sted.

Hvorfor vælge CF-Works

Ved at arbejde på databaseaktiveret web sites i mange år ved hjælp af ColdFusion og PHP teknologier jeg tjent ekspert ColdFusion oplevelse, da det var min største udvikling værktøj og gode PHP erfaring samt. Jeg oplevede på en række sprog / teknologier, herunder Oracle PL/SQL og Pro* C, Java, X-Base familien sprog (FoxPro, DBase) og derover, men min nuværende top færdigheder er:

 • ColdFusion
 • PHP
 • SQL
 • JavaScript

Den primære teknologier og sprog, jeg bruger til tidligere 17 years år ColdFusion, PHP, SQL (MS SQL Server / MS Access / MySQL), XML, JavaScript, Flash (Flex) med Flash Remoting, ActionScript, AJAX, undertiden WML. Jeg har store erfaring med opbygning og vedligeholdelse web-baserede applikationer af forskellige business-typer, som:

 • Business-To-Business (B2B) (ligesom Klient Fakturering System, Link udveksle arrangør)
 • Kundeservice (ligesom Live Support Center / FAQs / MessageBoard (Forum) ansøgninger);
 • E-handel (onlinebutikker, auktioner, forskellige former for online-betalinger og fakturering med kreditkort / Paypal behandling, herunder Authorize.net, Paynova.com, Virtual Card Services (South Africa), Dibs.dk, Epay.dk betaling gateways);
 • Intranet klasse applikationer (nyhedsbrev bygherrer, hændelsessporing, medarbejdernes tid tracking og så videre);
 • Ejendomsmæglerbureau målrettede web applikationer;
 • Rejser forvaltning (rejsebureau website-systemer), web-applikationer der beskæftiger sig med indgivelse forbehold, hotel online booking. Google Maps API;
 • Content management websystemer (CMS);
 • Hosting forvaltning websystemer;
 • Andre almindeligt anvendte web applikationer typer (polling / stemme (online undersøgelser), gæstebøger, fotogallerier mv);
 • Helt brugerdefinerede web-baserede applikationer (scripts, hjælpeprogrammer), grabbers (løsning og parsing af data fra eksterne websites), planlagt aktioner, data omformere og mere.

Også jeg er en pålidelig og en loyal medarbejder og sætter en ære i mit ærlighed og evne til at holde dine personlige oplysninger i din web-udvikling private og fortrolige. Mine medarbejdere har fortalt mig deres erfaring med at arbejde med mig har været tilfredsstillende og givende. Jeg accepterer web udvikling på verdensplan og altid klar til at gøre Coldfusion eller PHP programmering samt ved en anden programmering teknologi for dig eller dit firma. Jeg arbejder på at skabe den bedste løsning til dit projekt.. Jeg har ingen anden indtægtskilde ophævelse af freelance programmering for mine kunder, og det er en rigtig god grund til at være helt alvorlig med hensyn til arbejde, jeg gør.

Jeg elsker at programmere ting, at arbejdet i den virkelige verden, og som er nyttige for mennesker i deres virksomhed. Jeg er ansvarlig for det arbejde, jeg gør, og vil arbejde, indtil du er tilfreds med det endelige projekt.

Jeg arbejder ud af mit hjem hurtigt ved hjælp af god fiber-optisk forbindelse, har statisk IP-adresse og altid tilgængelige online i løbet af europæiske og amerikanske (Øst-og Centraleuropa tidszoner) arbejdstid og mere, dels inklusiv weekender om nødvendigt. Vi kommunikerer via Skype (eller andre budbringere som ICQ, Yahoo IM, MSN) og e-mail og vi normalt forstår hinanden nøjagtigt og hurtigt. På nogle måder er en budbringer som ICQ eller Skype endnu mere bekvem ting for at diskutere et projekt end verbal samtale på grund af muligheden for at gemme dialoger for senere revision.

Med hensyn til anbefalinger, så lad mig det vide og jeg vil give dem snart, så du kan e-mail eller tale med mine kunder i USA, UK, Sydafrika, Sverige eller Danmark, hvis du gerne vil.

Hvis du vil være interesserede i at ansætte mig til dit projekt, så benyt kontakt formular eller Live Support Center eller Skype
eller blot e-mail til webmaster [at] cf-works [dot] com.

Klar Webapplikationer til Salg

Udover af brugerdefinerede webudvikling, inden min fritid fra kunder værker, der er bygget I flere web-baserede applikationer til salg:

 • Den første var Survey Master FLASH v.1.0 - Flash - baseret løsning til at skabe undersøgelser, der er bygget med ColdFusion MX 7, Flash Remoting, MS SQL / MS Access / MySQL som backend. Den erstattes nu af Survey Master FLASH 2.0 Pro, skabt med hjælp af Adobe Flex 2,0 hvor Flash opretter forbindelse til CFC komponenter via Flash Remoting, med MySQL database som backend.
 • Det næste efter dato for udvikling, men den første af betydning Klient Fakturering System. Spørgsmålet i denne komponent (CFC) - baseret web-applikation er online fakturering system med projektledelse evner. Jeg bruger det hver dag i mit arbejde at spore klienter fakturering, betalinger, skabe og e-mail fakturaer og udføre en række andre væsentlige opgaver.
  Gennemførelse: Coldfusion (CFC-baseret), MS SQL Server / MS Access / MySQL.
 • Det mest komplekse system er Onlinebutik Motor. Det udgør i sig selv fleksibel online shopping system forbedret med særlig støtte til specifikke produktgrupper /-typer som:
  • Shipable / downloades typer;
  • Generisk shipable produkt;
  • Billede;
  • Lydfil;
  • Videoklip;
  • Indsamling af produkter af enhver type, hvor hver post er en stand-alone produkt.

  Jeg begyndte at arbejde på Online Store Engine System efter år været arbejdet med forskellige bestemte kunder butikker har specialiseret sig i forskellige forretningsområder som salg af produkter for shipping kun eller billeder eller video eller lyd prøver og forsøgte at trække de bedste funktioner og forretningslogik af alle dem der gennemfører den i ny komponent-baseret kode basere på effektiv database struktur.
  Gennemførelse: ColdFusion (CFC-baseret), MS SQL Server / MS Access / MySQL.

 • Den seneste ansøgning er Live Support Center i tilknytning til denne side til venstre over Survey ansøgning. It is professional customer service solution. Having a professional live support system on your website gives more credibility to it. Besøgende på dit websted stole på dig og dit website, når de kan tale til dig leve. God live support er en noget, en professionel hjemmeside behov
  Gennemførelse: PHP 5, AJAX, MySQL.

Web-applikationer kan også tilpasses fuldt ud på anmodning om at opfylde dine project' behov præcis.