ETUSIVU VARASTOIDA SOVELLUKSET COLDFUSION PHP SALKKU PROFIILI YHTEYSTIEDOT
Kartat: TEXT|HTML|XML|RSS english svenska Danske Suomi Deutch

Web developer. Coldfusion, PHP, ASP.net ohjelmointi maailmanlaajuisesti

support@cf-works.com. SMS: +7-911-715-57-84
Nykyinen työmäärä asema:
95%   95%
Close
 Varattu. Pikaista apua pyynnöt voidaan harkita.

CF-Works.com on sopimus web-kehittäjä: n omat sivut

CF-Works on sivusto kannattaa harkita, jos etsit sopimus Web-kehittäjä joidenkin asiakassuhde Coldfusion, Flex, PHP tai ASP.net perustuva hanke tai jos tarvitset luotettavaa freelance web-kehittäjä toimimaan ja "kuin tarpeellista" jatkuvasti. Päätavoitteena sivuston tarkoituksena on osoittaa minun voimavaroja ja asiantuntemusta Web-kehitys-ja tietokanta ohjelmointi. Se tuo minulle ammatillinen erittäin kokenut sopimus web-kehittäjä (ohjelmoija), joka on valmis työskentelemään juuri nyt ja kohtuulliseen hintaan. Olen asiantuntija ColdFusion kehittäjä ja hyvä PHP ohjelmoija 17+ vuoden kokemus web-kehitys ja vuodesta 1998 kokemusta tietokoneen ohjelmointi yleisesti.

CF-Works: Sopimus web-kehittäjä. Freelance ColdFusion, Flex, PHP, ASP.net ohjelmoija: UUSIMMAT UUTISET
UUSIMMAT UUTISET

CF-Works on korkea laatu ColdFusion, Flex, PHP, ASP.net, tietokanta (MS SQL Server / MySQL / Oracle / MS Access), JavaScript ja ActionScript kehittäminen suosituksia, joita kaikki omat asiakkaat, kohtalainen hinnat ja suuri vastuu. CF-Works tarjoaa laadukasta luotettavaa ulkoistaa web-kehitystä palvelu maailmanlaajuisesti huhtikuusta 2004 lähtien. ei ole ennakkoon tarvitse tehdä asiakkaiden joten CF-Works palvelu on riskitön. Minun ylpeitä, vaikka sinä aikana on ollut minulla oli paljon kävijöitä, jotka eivät ole tullut asiakkaani, mutta en ole koskaan ollut asiakas tyytymätön Web-ohjelmointi työtä tein heille ja lähes kaikki minun asiakkaat palaavat niistä.

CF-Works sivusto käyttää kehittyneitä ColdFusion ominaisuuksia, kuten CFC komponentteja, Flash ja XML skinnable muotoja, WDDX serialization, Ajax-teknologiaan, Macromedia Flash Remoting tekniikka, Verity-powered koko tekstin haku, sekä ydin ColdFusion vaihtoehtoja, javascript ja flash-tehdas, toimii Flash-pohjainen sovellus rakennettu Adobe Flex 2.0, voidaan käyttää MS SQL Server, MySQL tai MS Access-tietokantaa backend (tällä hetkellä on käynnissä MySQL db). Live Support Center sovellus on rakennettu PHP 5 AJAX ja ohjaa sen oma MySQL-tietokanta. Kaikki minun web sovelluksia ja jotkut koodi esimerkkejä ovat nähtävillä minun verkkokaupasta.

CF-Works Palvelu

Mitä teen ja tarjouksen:

 • Koko elinkaaren ColdFusion ja PHP-pohjaiset järjestelmät:
  • Mukautetun Web-kehitys käyttäen Coldfusion / Flash (Flex) / PHP / ASP.net myös JavaScript-ja ActionScript ohjelmointi, Ajax-teknologiaan, tietokantaohjelmointi (MS SQL Server / Oracle / Access / MySQL) maasta ylös,
  • Ready for käyttää web-sovellusten toteutetaan ColdFusion / Flash (Flex) / PHP,
  • Asiantuntijatutkimus, vianetsintä, kiinnitys, oikaisuun, optimointi ja parantaminen nykyisten hankkeiden analysointi ja optimointi
 • Huolto ja vianmääritys nykyistä verkkosivua rakennettu mitään WWW-ohjelmoinnista teknologioiden jopa yli ColdFusion ja PHP,
 • Muut ohjelmatyön yhteensovittaminen minun taidot myös työskentelemään tiimissä, kirjoittaminen komponentit toimivat muut ohjelmoijat'koodi, eri tyyppisiä tuonti / vienti tiedot ja lisää,
 • Hakukoneoptimointi.

En kuitenkaan tehdä:
En keksimään luovia graafisen suunnittelun ratkaisuja. Joten en ole graafinen suunnittelija, vaikka olen varmasti sujuvasti web design toteuttamiseen pala, kuten CSS, HTML layout, Photoshop, Fireworks ja niin edelleen ja niin sanoa jos asiakas luonut grafiikkaa mockup. jpg-muodossa ja miten he haluavat sivuston ulkoasun tai ostanut joitakin suunnittelu-ohjelmaan, ammatillinen web design studio, I voi tehdä työtä sieltä. Sillä on ennestään sivustot, voin vain säilyttää nykyinen tyyli ja seuraamaan sitä, jos mikään muu ei tarvita hankkeen kannalta suunnittelu.

Jos etsit kokenutta, Brainbench sertifioitu, ammattimainen ja luotettava freelance (sopimus) web-kehittäjä, olet oikeassa paikassa.

Miksi Valinta CF-Works

Työskentelemällä tietokantapohjainen www-sivustoja jo vuosia käyttää ColdFusion ja PHP-Sain asiantuntija ColdFusion kokemus, koska se oli minun tärkein kehittämisen väline ja hyvä PHP kokemusta myös. Olen kokenut useilla kielillä / teknologioiden kuten Oracle PL / SQL ja Pro * C, Java, X-Base perheen kielet (FoxPro, dBase) ja enemmän, mutta minun nykyinen ylin taidot ovat:

 • ColdFusion
 • PHP
 • SQL
 • JavaScript

Ensisijainen teknologian ja kieliä käytän aiempia 17 vuotiaat ColdFusion, PHP, SQL (MS SQL Server/MS Access/MySQL), XML, JavaScript, äskettäin Flash (Flex) kanssa Flash Remoting, ActionScript, AJAX, joskus WML. Olen suuri kokemus rakennus-ja kunnossapitotyöt web-pohjaisia sovelluksia erilaisten yritysten eri tavoin:

 • Business-to-business (B2B) (kuten asiakaslaskutus & Laskutusjärjestelmä , Linkki Vaihto Järjestäjä)
 • Asiakaspalvelu (kuten Elää Tukikeskus/FAQ/ilmoitustaululle (Forum) sovellukset)
 • Sähköinen Kaupankäynti (verkkokaupoissa, huutokaupat, monipuolinen erilaisia online-maksut ja laskutus luottokortilla / Paypal käsittely, mukaan lukien Authorize.net, Paynova.com, Virtual Card Services (Etelä-Afrikka) maksu yhdyskäytäviä)
 • Intranet luokka sovelluksia (uutiskirjeen rakentajia, jos seuranta, työntekijöiden aikaa seuranta ja niin edelleen);
 • Kiinteistö kohdistettujen web-sovellusten,
 • Matkustaminen Managementin (matkatoimisto verkkosivusto järjestelmät), web-sovellusten käsittelevät majoitusvarauksista, hotelli online-varaus käyttämällä Google Maps API,
 • Sisällön hallinta web-järjestelmät (CMS)
 • Hosting hallinta web-järjestelmät;
 • Muita yleisesti käytettyjä web-sovellusten tyypit (äänestys / äänestäminen (online-tutkimukset), vieras kirjat, kuvagalleriat jne.)
 • Täysin mukautettuja web-pohjaisia sovelluksia (skriptejä, jne.), ohjelmaopashakuja (lukeminen ja jäsennykseen tietoja ulkopuolisten www), suunniteltu toimia, tiedot jalostajien ja enemmän.

Olen myös luotettava ja uskollinen työkaveri ja ylpeitä minun rehellisyyttä ja kykyä säilyttää henkilökohtaisia tietoja Web kehitys yksityisiä ja luottamuksellisia. Työtoverini ovat kertoneet minulle kokemuksistaan työskentelystä minulle on ollut antoisaa ja palkitsevaa. Myönnän web kehitystä koko maailmassa ja aina valmis tekemään Coldfusion tai PHP-ohjelmointi sekä käyttävien muiden ohjelmien teknologian sinulle tai yrityksellesi. Pyrin luomaan paras ratkaisu projektin. Minulla ei ole muita tulonlähteitä syrjään freelance ohjelma minun asiakkaiden ja tämä on todellinen syy olla täysin vakava työhön liittyvä teen.

Rakastan ohjelma asioita, jotka toimivat todellisessa maailmassa ja jotka ovat hyödyllisiä ihmisille heidän liiketoimintaansa. Olen vastuussa työn teen ja toimii kunnes olet tyytyväinen opinnäytetyön.

Olen töissä ulos kotini nopeasti käyttämällä hyvän kuituoptista yhteyden (on staattinen IP-osoite) ja aina saatavilla verkossa aikana Euroopan ja USA (Itä-ja Keski aikavyöhykettä) työaika ja osittain myös viikonloppuisin tarpeen mukaan. Me kommunikoimme ICQ (tai muu sanansaattajat, kuten MSN, Yahoo IM, Skype) ja sähköpostin ja yleensä me ymmärrämme toisiamme täysin ja nopeasti. Jollakin tavalla, sanansaattaja kuten ICQ ja Skype on vielä kätevä asia keskusteltaessa hanke kuin sanallinen keskustelun takia kyky tallentaa dialogi myöhempää tarkastelua varten.

Mitä suosituksia, haluaisin tietää ja annan heille pian, jotta voit sähköpostitse tai puhun asiakkaille Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Etelä-Afrikka, Ruotsissa tai Tanskassa, jos haluat.

Jos olisit kiinnostunut palkkaamaan minut projektin, käytä yhteydenottolomaketta Elää Tukikeskus tai Skype
tai yksinkertaisesti sähköpostia webmaster [at] cf-works [dot] com .

Valmis Web-sovellukset myytävänä

Sen lisäksi mukautetun Web-kehitys kuluessa vapaa-ajan asiakkaiden töitä, olen rakentanut useita web-pohjaisia sovelluksia myytävänä:

 • Ensimmäinen oli Tutkimus Päällikkö Flash v.1.0 - Flash - pohjainen ratkaisu tuottaa tutkimuksia, rakennettu Coldfusion MX 7+, Flash Remoting, MS SQL/MS Access/MySQL kuin backend. Se korvataan nyt Tutkimus Päällikkö Flash 2.0 Pro, on luotu käyttämällä Adobe Flex 2.0 jossa Flash muodostaa CFC osien kautta Flash Remoting, MySQL tietokanta backend.
 • Seuraavan yksi päivä kehityksen mutta ensin on tärkeää Asiakaslaskutus & Laskutusjärjestelmä. Käsiteltävänä olevan osan (CFC) - web-sovellus on verkkolaskutuksen järjestelmä projektinhallintakykyjä. Käytän sitä päivittäin työssäni seurata asiakkaiden'laskutus, maksut, tuottaa ja email laskut asiakkaille ja suorittaa useita muita keskeisiä tehtäviä.
  Toteutus: Coldfusion (CFC-), MS SQL Server/MS Access/MySQL.
 • Eniten monimutkainen järjestelmä on Verkkokaupassa Moottori. Se on itse joustava verkkokaupoissa järjestelmä parantaa erityisesti tukea eri tuoteryhmissä / tyypit kuten:
  • Shipable / ladattava tyypit,
  • Generic Shipable tuotteen
  • Kuva,
  • äänitiedosto,
  • Videoleike,
  • Kokoelma tuotteita tahansa missä jokainen kohta on erillinen tuote.

  Aloin työskennellä verkkokaupasta moottorijärjestelmän vuosien ajan työskennellyt eri tiettyjen asiakkaiden'tallentaa erikoistuneet eri liiketoiminta-alueilla, kuten myynti shipable tuotteita vain kuvien tai videoiden tai ääninäytteitä ja yritti poimia parhaat toiminnot ja liiketoiminnan logiikkaa ne kaikki täytäntöön sen uusi osa-pohjaisen koodin perustanut tehokkaaseen tietokannan rakenne.
  Toteutus: Coldfusion (CFC-), MS SQL Server/MS Access/MySQL.

 • Seuraava haku on Elää Tukikeskus liity tämän sivun vasemmassa edellä Survey sovellus. Se on ammattimainen asiakaspalvelu ratkaisu. Ottaa ammatillinen live tukijärjestelmän sivustosi antaa lisää uskottavuutta siihen. Sivustosi kävijät luottaa sinuun ja sivustosi, kun he voivat puhua asut. Hyvä live tuki on jotakin, ammatillinen verkkosivuilla tarvitsee.
  Toteutus: PHP 5, AJAX, MySQL.

Web-sovellukset voidaan myös mukauttaa täysin pyynnöstä vastaamaan project' tarpeisiin juuri.